Pramdragerne
Randersegnens Amatørteater Forening


Medlem af DATS

 

Projekter

Egnsspil 2002

Forestillinger

Grupperne

Kalender

Bestyrelsen

Vedtægter

Indmeldelse

Den Skæve Planke

Fotoservice

Links

Hedens Hemmelighed

FOCUS PRÆSENTERER

Den lille pige er faret vild i tågen. Hun befinder sig på den frygtede hede, der med alle sine skygger kan skræmme livet ud af en hver. Omkring hende høres der flere gange skingre hyl. Hun føler, at noget er tæt på hende, og pludselig står „Det" lige bag hende. Hun vender sig om, og stirrer som tryllebundet på det store væsen."

Med disse ord, vil ungdomsgruppen Focus byde alle velkommen til premiere på vores første stykke „Hedens Hemmelighed", som er skrevet og instrueret af vores 2 gruppeledere Brian Eriksen & Allan Wøhlk Sindbæk.

„Hedens Hemmelighed" er på en gang en uhyggelig, romantisk og humoristisk fortælling om et lille hotel, dets ansatte og gæster. Hotellet er ikke særlig stort eller prangende, men hyggeligt og løber trods alt rundt. Det har fået faste kunder bl.a. den succesrige forretningsmand Thomas Jones som flere gange om året besøger hotellet. Alt virker tilsyneladende normalt, men under overfladen lurer sandheden.

Rygter svirrer i den lille nærliggende by, om, at en forbandelse hviler over heden der støder op til hotellet. Men taler rygterne virkelig sandt?

Kom selv og find ud af det når:

Focus med „Hedens Hemmelighed" garanterer en spændende, humoristisk og gribende forestilling med bid i.

Så sæt et STORT X i kalenderen enten den 16., 17. eller 18 oktober alle dage kl. 19.30.

Stykket bliver spillet på Prammen, og billetten kan købes ved indgangen.

Husk på hvor vigtigt det er, at vi Pramdragere støtter hinanden.

På forhåbentlig gensyn
FOCUS

 

chart.dk