Pramdragerne
Randersegnens Amatørteater Forening

Prammen fører dig tilbage til startsiden


Medlem af DATS

 

Projekter

Egnsspil 2002

Forestillinger

Grupperne

Kalender

Bestyrelsen

Vedtægter

Indmeldelse

Den Skæve Planke

Links

Idé
"700 år er ingen alder"

"700 år er ingen alder " vil:

¨ samle byens aktive teater folk, syerske, tømre, malere, sangere, musikere, smede og mange andre der vil være med til at sætte sit præg på byens jubilæum. Byen er fyldt med aktive og idérige mennesker, disse skal samlet løfte egnsspillet, et egnsspil der vil blive husket ikke kun i Randers. Vi vil gøre lokale Randers borgere aktive i jubi…….. året.

¨ præsenterer en af byens smukke historiske bygninger - Helligåndshuset. Helligåndshuset skal danne rammen om egnsspillet og det er dette pragtfulde hus der bl.a. skal bære egnsspillet igennem. Det er første gang i Randers der opsættes et egnsspil med bygnings relation. 

¨ give samarbejde mellem professionelle og lokale amatører, et udviklende samarbejde for et allerede blomstrende amatørteaterliv i Randers. Forestillingens kvalitet afhænger af den professionelle høje faglige dygtighed sat sammen med amatørens umiddelbare glæde og spontanitet.

¨ give en anderledes og aldeles oplevelses værdig forestilling. En forestilling der tager udgangspunkt i overdragelsen af købstadsrettighederne i 1302 og der fra springe frem i tiden, dette giver publikum mulighed for at opleve nogle af de skelsættende begivenheder i Randers gennem 700 år.

chart.dk